BAP PROJELERİ KONGRE ÖDEMELERİNDE TAKİP EDİLECEK ADIMLAR

KONGEREYE KATILMADAN ÖNCE

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 39. maddesine göre Kongre ödemeleri için kongre katılımından önce Yönetim Kurulu Kararı ve Rektörlük oluru gerekmektedir.

Takip edilecek adımlar aşağıda belirtilmiştir. Kongre tarihinden sonra talep edilen görevlendirmeler işleme alınmayacaktır.

1. DÜBAP Otomasyon sitemine kongre tarihinden en geç 1 ay önce başvuru yapılmalıdır. (DÜBAP Yönergesi M. 9)

2. DÜBAP Komisyon Kararı Ebys üzerinden yürütücüye iletilir.

3. DÜBAP Komisyon kararı ile yürütücü bağlı bulunduğu bölüme dilekçe ile (dilekçede BAP tarfaından desteklendiği belirtilmelidir.) görevlendirme için başvurmalıdır.

4. Bölüm, proje yürütücüsünün dilekçesini Fakülte/Müdürlük'e bildirir.

5. Fakülte/Müdürlük uygun bulunması halinde görevlendirme yazısını DÜBAP birimine yazı ile bildirir.

6. DÜBAP Fakülte/Müdürlük'ten gelen yazıyı Üniversite Yönetimine sunar.

7. Yönetimden çıkan karara Rektörlük oluru alınır.

KONGEREYE KATILDIKTAN SONRA

Kongre dönüşü aşağıda ki evraklar BAP birimine teslim edilir ve ödeme işlemleri yürütücüye yapılır.

-Konge Ödemesinin Yapılmasına İlişki Dilekçe

-Rektörlük İzin Oluru

-Üniversite Yönetim Kurulu Kararı (Görevlendirilecek tarihten önce ve alt yazışmaları ile birlikte)

-DÜBAP Kurul Kararı

-Katılım Belgesi Aslı Yada Fotokopisi

-Katılım Belgesinin Tercümesi

-Kayıt Ücreti Yatırıldıysa Faturası Yada Ödendi Belgesi

-Pasaport Fotokopisi (Ön yüz ve ilgili seyahate ait giriş-çıkış kaşelerinin bulunduğu sayfalar. Giriş-çıkış kaşeleri okunaklı olmalı.)

- Uçak E-Bileti ve Faturası

-Uçak İniş-Biniş Kartları