T.C.

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü

Sıra No PROJE SONUÇ RAPORU BİLGİ FORMU
1  Proje No :   2017.05.04.614
2  Projenin Adı :   Genelleştirilmiş Kesirli İntegral Operatörleri İçin Bazı İntegral Eşitsizlikleri
3  Projenin İlgili Olduğu Alan Adı :   Temel Bilimler Araştırma Projesi (TBAP)
4  Proje Yürütücüsü :   Prof.Dr. Mehmet Zeki SARIKAYA
5  Proje Yürütücüsü E-posta :   mzekisarikaya@duzce.edu.tr
7  Proje Araştırıcıları :  Dr.Öğr. Üyesi Fuat Usta
 Arş.Gör. Hüseyin Budak
 
8  Projenin Başlama ve Bitiş Tarihi :   24.10.2017
  24.01.2019
9  Proje Süresi :   15
10  Ek Süre :   0
11  Ek Ödenek :   0,00
12  Projenin Bütçesi :   3.981,20
13  Toplam Harcama :   2.980,06
14  İşbirliği Yapılan Kuruluş :   Bu çalışma, Düzce Üniversitesi DÜBAP 2017.05.04.614 numaralı Bilimsel Araştırma Projesiyle desteklenmiştir.
15  İşbirliği Yapılan Kuruluşun Desteği :   Bu çalışma, Düzce Üniversitesi DÜBAP 2017.05.04.614 numaralı Bilimsel Araştırma Projesiyle desteklenmiştir.
16  Projenin Amacı:  Riemann-Liouville Fractional integrallerinde Montogomery özdeşliklerinin genelleştirilmesi gerçekleştirilmiştir.
17  Projenin Çıktıları:  Lemma1 de elde edilen (3) özdeşliği kullanılarak bazı Ostrowski tipli fractional integral eşitsizlikleri elde edildi. Bulgular ve Tartışma başlığı altındaki birinci bölüm olan Riemann-Liouville kesirli integralleri için genelleştirilmiş integral eşitsizlikleri başlığı altında yayına gönderilmiştir. İkinci bölüm olan fractional integralleri için Ostrowski tipli eşitsizlikler başlığı altında Vietnam Journal of Mathematics adlı dergide kabul edilmiştir. Dolayısıyla, aynı özdeşlik yardımıyla literatürde bilinen bazı özel konveks fonksiyonlar, s-konveks, h-konveks, v-konveks, v_h-konveks vb. için bir çok yeni Ostrowski tipli fractional integral eşitsizlikleri elde edilebilir. Burada açık problem olarak ilgili okuyuculara bırakıyoruz.
18  Proje Çıktılarının Bilime ve Uygulamaya Aktarılması:  Bulgular ve Tartışma başlığı altındaki birinci bölüm olan Riemann-Liouville kesirli integralleri için genelleştirilmiş integral eşitsizlikleri başlığı altında yayına gönderilmiştir. İkinci bölüm olan fractional integralleri için Ostrowski tipli eşitsizlikler başlığı altında Vietnam Journal of Mathematics adlı dergide kabul edilmiştir.
19  Proje Kapsamında Yapılan Yayınlar:  Bulgular ve Tartışma başlığı altındaki birinci bölüm olan Riemann-Liouville kesirli integralleri için genelleştirilmiş integral eşitsizlikleri başlığı altında yayına gönderilmiştir. İkinci bölüm olan fractional integralleri için Ostrowski tipli eşitsizlikler başlığı altında Vietnam Journal of Mathematics adlı dergide kabul edilmiştir.

  Tarih: 


  İmza: